Залиште Ваш телефон

Аптечна та професійна косметика

 
Lacrema.com.ua

Каталог Серія Noreva Exfoliac

Норева Ексфоліак NC Гель локальний проти прищів - Noreva Exfoliac NC gel, 30 мл ЗНИЖКА
0 відгуків
0 відгуків

350грн 524грн

Найменування: Noreva Exfoliac NC gel local care - Норева Ексфоліак NC Гель локальний догляд, 30 мл Норева Ексфоліак NC Гель локальний догляд входить у лінійку Exfoliac - це догляд за юнацькою та молодою шкірою - жирною та проблемною, схильною до акне. Покази: Засіб розроблено для локального лікування поодиноких висипів, особливо у людей, які мають схильність до появи вугрових висипів залежно ві..
0 відгуків
0 відгуків

586грн

Найменування: Noreva Exfoliac Acnomega 100 - Норева Ексфоліак Акномега 100 Крем для обличчя, 30 мл Норева Ексфоліак Акномега 100 Крем для обличчя входить до лінійки Exfoliac - це догляд за юнацькою та молодою шкірою - жирною та проблемною, схильною до акне. Покази: Жирна та комбінована шкіра, схильна до появи прищів та плям. Засіб може бути використаний у підлітковому віці з 12 років. Noreva E..
Норева Ексфоліак Акномега 200 Крем для обличчя проти акне - Noreva Exfoliac Acnomega, 30 мл ЗНИЖКА
0 відгуків
0 відгуків

480грн 761грн

Найменування: Noreva Exfoliac Acnomega 200 - Норева Ексфоліак Інтенсивний коригуючий крем Акномега 200, 30 мл Крем Noreva Exfoliac Acnomega 200 входить до лінійки Exfoliac - це догляд за юнацькою та молодою шкірою - жирною і проблемною, схильною до акне. Покази: Жирна, проблемна шкіра з акне середньої тяжкості та стійкими вугровими висипами. Засіб може бути використаний у підлітковому віці з 12..
0 відгуків
0 відгуків

748грн

Noreva Exfoliac Cleansing Mask - Норева Ексфоліак Маска, що відлущує і глибоко очищає, 50 мл Маска Noreva Exfoliac Cleansing Mask входить в лінійку Exfoliac - це догляд за юнацькою та молодою шкірою - жирною та проблемною, схильною до акне. Гігієна змішаної, жирної, проблемної шкіри. Глибоке очищення пір, зняття запальних процесів. Засіб може бути використаний у підлітковому віці з 12 років. No..
Норева Ексфоліак Відновлюючий крем для обличчя - Noreva Exfoliac Reconstructive cream, 40 мл ЗНИЖКА
0 відгуків
0 відгуків

560грн 802грн

Найменування: Noreva Exfoliac Crème Réparatrice- Норева Ексфоліак Крем для обличчя, що відновлює, 40 мл Норева Ексфоліак Відновлюючий крем входить у лінійку Exfoliac - це догляд за юнацької та молодою шкірою - жирною і проблемною, схильною до акне. Покази: Проблемна шкіра, пересушена та витончена за допомогою агресивного дерматологічного лікування. Конституційно суха та дуже суха шкіра. Сезонні..
Норева Ексфоліак ВВ-Крем для проблемної шкіри, світлий відтінок - Noreva Exfoliac, 30 мл ЗНИЖКА
0 відгуків
0 відгуків

520грн 713грн

Найменування: Noreva Exfoliac BB Cream - Норева Ексфоліак ВВ-Крем Лайт для проблемної шкіри, 30 мл Крем ВВ Noreva Exfoliac входить до лінійки Exfoliac - це догляд за юнацькою та молодою шкірою - жирною і проблемною, схильною до акне. Покази: Засіб розроблений для тонування, зволоження змішаної, жирної, проблемної шкіри, яка має тенденцію до акне. Засіб може бути використаний у підлітковому віці..
Норева Ексфоліак ВВ-Крем для проблемної шкіри, темний відтінок (Голд) - Noreva Exfoliac, 30 мл ЗНИЖКА
0 відгуків
0 відгуків

480грн 713грн

Наименование: Noreva Exfoliac BB Cream - Норева Эксфолиак ВВ-Крем Лайт для проблемной кожи, 30 мл Крем ВВ Noreva Exfoliac входит в линейку Exfoliac - это уход за юношеской и молодой кожей - жирной и проблемной, склонной к акне. Показания: Средство разработано для тонирования, увлажнения смешанной, жирной, проблемной кожи, которая имеет тенденцию к акне. Средство может быть использовано в подрос..
Норева Ексфоліак Глобал 6 Крем проти висипань - Noreva Exfoliac Global 6, 30 мл ЗНИЖКА
0 відгуків
0 відгуків

530грн 748грн

Найменування: Noreva Exfoliac Global 6 Soin Global Intensif - Норева Ексфоліак Глобал 6 Крем для обличчя, 30 мл Крем Noreva Exfoliac Global 6 Soin Global Intensif входить до лінійки Exfoliac - це догляд за юнацькою та молодою шкірою - жирною та проблемною, схильною до акне. Покази: Догляд, лікування та матування жирної, проблемної шкіри із середнім та важким ступенем тяжкості вугрової хвороби. ..
0 відгуків
0 відгуків

690грн

Найменування: Noreva Exfoliac Mat & Pore Mattifying Care- Норева Ексфоліак Крем матуючий та поросуживальний, 40 мл Норева Ексфоліак Крем Mat & Pore входить до лінійки Exfoliac - це догляд за юнацькою та молодою шкірою - жирною і проблемною, схильною до акне. Покази: Засіб розроблений для матування та звуження пір змішаної, жирної, проблемної шкіри, яка має тенденцію до акне. Засіб може бути вик..
0 відгуків
0 відгуків

360грн

Noreva Exfoliac Roll-On Targeted Anti-Imperfections Care – Норева Ексфоліак Локальний засіб проти акне, 5 мл. Спеціально розроблений для точного та цілеспрямованого усунення недоліків на молодій шкірі схильній до акне. Його формула багата на AHA і BHA кислоти. Його підсушуюча, очищуюча дія швидко усуває поверхневі забруднення і очищає пори. Підходить для дітей з 12 років та дорослих для локальн..
Норева Ексфоліак Лосьйонс високої концентрації  АНА и ВНА кислот - Noreva Exfoliac Lotion, 125 мл ЗНИЖКА
0 відгуків
0 відгуків

540грн 802грн

Найменування: Noreva Exfoliac Lotion Asséchante - Норева Ексфоліак Лосьйон відлущує з високою концентрацією АНА і ВНА кислот, 125 мл Норева Ексфоліак Лосьйон входить до лінійки Exfoliac - це догляд за юнацькою та молодою шкірою - жирною та проблемною, схильною до акне. Покази: Засіб розроблено для корекції та очищення шкіри. Спина, бюст та плечі. Для змішаної, жирної, проблемної шкіри, яка має ..
Норева Ексфоліак Міцелярна вода очищуюча проти висипань Noreva Exfoliac Lotion Micellaire, 500 мл ЗНИЖКА
0 відгуків
0 відгуків

520грн 650грн

Найменування: Noreva Exfoliac Eau Micellaire Purifiante-Норева Ексфоліак Лосьйон міцелярний очищаючий, 500 мл Міцелярна вода (лосьйон) Noreva Exfoliac Eau Micellaire Purifiante входить до лінійки Exfoliac - це догляд за юнацькою та молодою шкірою - жирною та проблемною, схильною до акне. Покази: Засіб розроблений для очищення змішаної, жирної, проблемної шкіри, яка має тенденцію до акне. Засіб ..
0 відгуків
0 відгуків

520грн

Найменування: Noreva Exfoliac Fluide Solaire Matifiant SPF50+ Норева Ексфоліак Матуючий сонцезахисний флюїд, 40 мл Сонцезахисний флюїд Noreva Exfoliac Fluide входить в лінійку Exfoliac - це догляд за юнацької та молодої шкірою - жирною та проблемною. Засіб розроблений для зволоження, матування та захисту змішаної, жирної, проблемної шкіри від сонцевого впливу Засіб може бути використаний у підлі..
0 відгуків
0 відгуків

290грн

Найменування: Noreva Exfoliac Gel Moussant Doux - Норева Ексфоліак Ніжний Очищаючий гель, що піниться, 400 мл Гель Noreva Exfoliac Gel Moussant Doux входить в лінійку Exfoliac - це догляд за юнацькою і молодою шкірою - жирною і проблемною, схильною, схильною, схильною. Показання: Щоденна гігієна змішаної, жирної, проблемної шкіри. Для молодої шкіри з недосконалістю, акне, постакне. Засіб може бу..
0 відгуків
0 відгуків

617грн

Найменування: Noreva Exfoliac Gel Moussant Doux - Норева Ексфоліак Ніжний Очищаючий гель, що піниться, 200 мл Гель Noreva Exfoliac Gel Moussant Doux входить в лінійку Exfoliac - це догляд за юнацькою і молодою шкірою - жирною і проблемною, схильною, схильною, схильною. Показання: Щоденна гігієна змішаної, жирної, проблемної шкіри. Для молодої шкіри з недосконалістю, акне, постакне. Засіб може бу..
0 відгуків
0 відгуків

690грн

Найменування: Noreva Exfoliac Gel Moussant Doux - Норева Ексфоліак Ніжний Очищаючий гель, що піниться, 400 мл Гель Noreva Exfoliac Gel Moussant Doux входить в лінійку Exfoliac - це догляд за юнацькою і молодою шкірою - жирною і проблемною, схильною, схильною, схильною. Показання: Щоденна гігієна змішаної, жирної, проблемної шкіри. Для молодої шкіри з недосконалістю, акне, постакне. Засіб може бу..
Норева Ексфоліак Очищуючий пінистий гель - Noreva Exfoliac Intensifl, 200 мл ЗНИЖКА
0 відгуків
0 відгуків

360грн 636грн

Найменування: Noreva Exfoliac Intensive Foaming - Норева Ексфоліак Інтенсив пінистий гель з АНА - кислотами, який очищає жирну та проблемну шкіру обличчя та тіла. Виготовляється в об'ємі 200 мл та 400 мл Короткий опис: Формула з АНА-кислотами інтенсивно бореться з серйозними недоліками шкіри, що характерно для підліткового віку. Засіб можна застосовувати для дітей з 12 років та дорослих при ная..
0 відгуків
0 відгуків

690грн

Найменування: Noreva Exfoliac Intensive Foaming - Норева Ексфоліак Інтенсив пінистий гель з АНА - кислотами, який очищає жирну та проблемну шкіру обличчя та тіла. Виготовляється в об'ємі 200 мл та 400 мл Короткий опис: Формула з АНА-кислотами інтенсивно бореться з серйозними недоліками шкіри, що характерно для підліткового віку. Засіб можна застосовувати для дітей з 12 років та дорослих при на..
Норева Ексфоліак Скраб для обличчя - Noreva Exfoliac Gommage Purifiant, 50 мл ЗНИЖКА
0 відгуків
0 відгуків

399грн 608грн

Найменування: Noreva Exfoliac Gommage Purifiant - Норева Ексфоліак Очищаючий скраб для обличчя, 50 мл Скраб Noreva Exfoliac Gommage Purifiant входить до лінійки Exfoliac - це догляд за юнацькою та молодою шкірою - жирною та проблемною, схильною до акне. Показання: Засіб розроблений для очищення та ексфоліації змішаної, жирної, проблемної шкіри, яка має тенденцію до акне. Засіб може бути викорис..