Залиште Ваш телефон

Аптечна та професійна косметика

 
Lacrema.com.ua

Каталог Серія Akileine SOINS SPECIAUX

0 відгуків
0 відгуків

380грн

Akileïne Akilenjur Захисний крем для обличчя, рук та ніг створений для боротьби з обмороженнями та тріщинами шкіри. Підходить для обличчя, рук і ніг всієї родини з 3 років. Забезпечує профілактичну дію, захищаючи шкіру від шкідливого впливу холоду та вологості, а також заспокоюючи її, позбавляє свербіжу і поколювання та нормалізуючи структуру епідермісу. Його формула поєднує в собі: Гінкго біл..
0 відгуків
0 відгуків

420грн

Патологічна сухість ніг та ущільнення шкіри стоп – це дуже поширена проблема, яка зустрічається як у жінок, так і у чоловіків. Лабораторією Асепта, був створений спеціальний крем для такої шкіри ніг – Akileine Akildia Protective Cream, який сприяє вкрай швидкому та миттєвому лікуванню епідермісу. Гіперкератоз - швидке ущільнення шкіри стоп, може в майбутньому викликати появу мозолів та тріщин, том..
Наявність мозолів на наших ногах - це не тільки не красиво, але здебільшого і дуже болісно. Представниці прекрасної статі, які носять високий каблук, дуже часто стикаються з цією проблемою. Для того щоб запобігти появі мозолів, необхідно не тільки вбирати правильне і зручне взуття, але й використовувати у догляді за ногами спеціальні засоби, які запобігають появі мозолів або позбавляють їх. Для то..
0 відгуків
0 відгуків

420грн

Тріщини на руках ногах – це не лише не красиво, а й дуже болісно. Багато чоловіків і жінок намагаються не звертати на це уваги, думаючи, що немає вирішення цієї проблеми. Але, рішення є, потрібно купити і регулярно використовувати засіб від лабораторії Асепта, яке виробляється в Монако за високими стандартами: Акілеїн Загоюючий бальзам проти тріщин - Akileine Cicaleine Balm Feet & Hands. Навіть на..